Sorsebridge Academy

Power BI opleidingen

Home Power BI opleidingen

Welkom bij de Power BI Opleidingen van Sorsebridge Academy. Het breedste aanbod aan Power BI opleidingenvan Nederland. Power BI is een interactieve tool van Microsoft voor het samenbrengen, bewerken en presenteren van informatie uit verschillende bronnen. Ze biedt eindgebruikers veel mogelijkheden tot het samenstellen van rapporten en dashboards.

Onze Power BI Opleidingen zijn niet slechts gericht op tools en technieken, maar ook op structuur en beheersbaarheid. Al onze trainers hebben veel ervaringmet niet allen de realisatie van informatie-omgevingen, maar ook veel ervaring met het inrichten van Self-Service BI organisaties. Al deze ervaringen zijn gebundeld in de verschillende Power BI Opleidingen die Sorsebridge Academy aanbiedt.

Power BI Opleidingen

Power BI Opleidingen garanties

  1. Alle trainers behoren tot de top van het vakgebied
  2. Alle Power BI Opleidingen zijn interactiefvan opzet, genoeg ruimte tot het stellen van praktijkvragen en te leren van andere deelnemers
  3. Alle opleidingen zijn na afloop direct toepasbaarin de praktijk
  4. Na afloop van de opleiding blijft de mogelijkheid tot het stellen van vragen
[thim-courses featured=”” order=”category” cat_id=”75″ layout=”grid” thumbnail_width=”400″ thumbnail_height=”300″ view_all_position=”top” css_animation=”appear”]

Hulp nodig?

Power BI Program Leader

Heeft u vragen over of wilt u hulp met het maken uw keuze voor de juiste Power BI Opleidingen?

Aarzel niet en neem contact met ons op.  Wij helpen u graag verder!

Michiel Rozema

Michiel Rozema is de Power BI Program Leader, binnen Sorsebridge verantwoordelijk voor alle Power BI Opleidingen. Michiel is directeur van Quanto Collective Analytics, product leader op het gebied van Power BI oplossingen. Daarnaast heeft hij verschillende boeken over Power BI geschreven. Naast Program Leader, is Michiel ook trainer bij Sorsebridge Academy.